19:44 uur 07-03-2024

Sectigo sponsort CloudFest 2024

Sectigo biedt wereldwijde partners het levenscyclusbeheer van certificaten en websitecyberbeveiliging van de volgende generatie

SCOTTSDALE, Ariz.–(BUSINESS WIRE)– Sectigo®, de meest innovatieve aanbieder in de sector van alomvattend certificaatlevenscyclusbeheer (CLM) en cybersecurity voor websites, heeft vandaag zijn sponsoring aangekondigd van CloudFest 2024, van 18 t/m 21 maart in Europa-Park, Duitsland.

Dit jaar viert CloudFest, ‘s werelds #1 internetinfrastructuurevenement dat de wereldwijde cloud computing-industrie verbindt, zijn 20-jarig jubileum met meer dan 8.000 deelnemers uit meer dan 80 landen. Leidinggevenden van Sectigo zullen aanwezig zijn in de VIP-lounge om de geheimen van websitebeveiliging en geautomatiseerde, cloud-native CLM te onthullen. Ze zullen ook een op maat gemaakte, gepersonaliseerde ervaring bieden aan een selecte groep partners en klanten. VIP’s en hun gasten kunnen genieten van alles wat is inbegrepen in de VIP Vendor Pass plus exclusieve voordelen, een voorproefje van Sectigo’s bijgewerkte SiteLock voordat deze live gaat, en de nieuwste innovaties op het gebied van levenscyclusbeheer en websitecyberbeveiliging voor MSP’s.

WIE:

Jairo Fraile, VP Global Partners

Sachin Golechha, Director Product Management

Stephen Nyhan, Manager Sales Engineering

WAT: CloudFest 2024-expo

WAAR: de Sectigo VIP Lounge tegenover het Dome Stage in Europa-Park

WANNEER: 19 – 21 maart vanaf 09:00 uur tot 18:00 uur CET

HOE: neem contact met ons op om uw bijeenkomst met het Sectigo-team te boeken

Sectigo is een trotse CloudFest-sponsor sinds de start van de conferentie twintig jaar geleden. SiteLock bewaakt en beschermt meer dan 16 miljoen websites met een reeks oplossingen, waaronder een geautomatiseerd contentmanagementsysteem (CMS), patching, scannen op kwetsbaarheden, malwaredetectie en hersteloplossingen. Ga naar https://www.sectigo.com/products voor meer informatie over hoe de SiteLock- en CLM-oplossingen van Sectigo het bedrijf van uw klanten beter kunnen beschermen.

Over Sectigo

Sectigo is de meest innovatieve aanbieder in de sector van uitgebreid certificaatlevenscyclusbeheer (CLM), met geautomatiseerde oplossingen en digitale certificaten die elke menselijke en machine-identiteit voor ‘s werelds grootste merken beveiligen. Het geautomatiseerde, cloud-native, universele CLM-platform geeft en beheert digitale certificaten van alle vertrouwde certificeringsinstanties (CA’s) om beveiligingsprotocollen in de hele onderneming te vereenvoudigen en te verbeteren. Sectigo is een van de oudste en grootste CA’s met meer dan 700.000 klanten en twintig jaar ervaring in het leveren van ongeëvenaard digitaal vertrouwen. Ga voor meer informatie naar www.sectigo.com, volg ons op LinkedIn en meld u aan voor onze met de Webby bekroonde podcast, Root Causes.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Samantha Dooley

Sectigo PR

samantha.dooley@sectigo.com
+44 07380262811

Check out our twitter: @NewsNovumpr