08:00 uur 07-03-2024

Regula brengt bescherming tegen ID-fraude naar een hoger niveau met uitgebreide authenticiteitscontroles

Regula heeft haar Document Reader SDK , een uitgebreide oplossing voor de verificatie van identiteitsdocumenten, aanzienlijk uitgebreid door in de nieuwste update een innovatieve set functies voor de detectie van authenticiteit in te voeren. Deze functies zijn ontworpen om de fysieke aanwezigheid van documenten te controleren in omgevingen voor verificatie op afstand, zodat gebruikers zeker weten dat ze te maken hebben met echte documenten in plaats van digitale imitaties of fotokopieën. Deze vooruitgang vermindert het risico op identiteitsdiefstal enorm.

RESTON, Va.–(BUSINESS WIRE)– Detectie van authenticiteit, zowel voor personen als voor hun identiteiten, is een hoeksteen geworden voor een veilig onboardingproces voor klanten. Dit is vooral cruciaal in scenario’s waarbij documenten via het internet worden ingediend en geverifieerd.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20240306426476/nl/

Regula Document Reader SDK verifies the authenticity of an ID by checking its optically variable features (Photo: Business Wire)

Regula Document Reader SDK verifies the authenticity of an ID by checking its optically variable features (Photo: Business Wire)

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Kristina – ks@regulaforensics.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr