07:40 uur 07-03-2024

Loomis Sayles benoemt Pramila Agrawal tot lid van de Raad van Bestuur

BOSTON–(BUSINESS WIRE)– Loomis, Sayles & Company, de internationale investeringsbeheerder met $ 335 miljard activa onder beheer op 31 december 2023, kondigde vandaag de benoeming aan van Pramila Agrawal, PhD, CFA., tot lid van de Raad van Bestuur, met ingang van 5 maart 2024. Pramila is hoofd van de Custom Income Strategies (CIS) groep en portefeuillebeheerder voor gespecialiseerde vastrentende mandaten.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20240306570405/nl/

Pramila Agrawal, PhD, CFA (Photo: Business Wire)

Pramila Agrawal, PhD, CFA (Photo: Business Wire)

“Met veel plezier verwelkomen we Pramila in het leiderschapsteam,” zegt Kevin Charleston, chief executive officer en voorzitter van de raad van bestuur. “Haar ervaring, scherpe inzichten en passie voor het ontwikkelen van innovatieve oplossingen voor klanten sluiten perfect aan bij onze missie om Loomis Sayles te positioneren voor toekomstige groei.”

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Kate Sheehan

(617) 960-4447

ksheehan@loomissayles.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr