08:08 uur 07-03-2024

Cognite mede-oprichter Geir Engdahl benoemd tot Chief Product Officer

OSLO, Norway & AUSTIN, Texas–(BUSINESS WIRE)– Cognite, een wereldwijde leider in industriële software, kondigt aan dat Geir Engdahl Chief Product Officer is geworden. Engdahl zal de algemene productstrategie en -uitvoering aansturen voor de data- en AI-porteuille van het bedrijf, waaronder het toonaangevende wereldwijde industriële dataplatform Cognite Data Fusion ®.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20240306471118/nl/

Geir Engdahl Appointed Chief Product Officer (Photo: Business Wire)

Geir Engdahl Appointed Chief Product Officer (Photo: Business Wire)

“Cognite is nu in scale-up modus met haar data en AI- toepassingen in de energie-, productie- en nutssectoren in alle werelddelen en levert hoge waarde aan onze klanten,” zegt Girish Rishi, CEO van Cognite. “Geir Engdahl biedt het perspectief van een oprichter, inlevingsvermogen in de klant en gedifferenteerde technologie om Cognite’s charter op te schalen en de voorkeursleverancier in de industriële sector te worden.”

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Michelle Holford, VP Global Public Relations

michelle.holford@cognite.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr