20:15 uur 06-03-2024

Aramco Digital en LTIMindtree lanceren bedrijf voor digitale en IT-services in het Koninkrijk Saoedi-Arabië

RIYAD, Saoedi-Arabië & MUMBAI, India–(BUSINESS WIRE)– Aramco Digital, de dochteronderneming van Aramco die zich toelegt op digitale services en technologie, en LTIMindtree [NSE: LTIM, BSE: 540005], een internationaal bedrijf actief in technologieconsulting en digitale oplossingen, hebben een aandeelhoudersakkoord ondertekend om een IT-servicesbedrijf in het Koninkrijk Saoedi-Arabië op te richten. Het prospectiebedrijf zal innovatie in actie demonstreren, waaronder baanbrekende digitale services en transformatieve integratiecapaciteiten voor industrie 4.0-systemen. Deze samenwerking zal naar verwachting de Vision 2030 van het Koninkrijk steunen door in deze sector werkgelegenheid te creëren voor hooggekwalificeerde werknemers voor inwoners van Saoedi-Arabië.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20240305160974/nl/

Signing of the shareholders' agreement between LTIMindtree and Aramco Digital. Left to right, Sudhir Chaturvedi, President, and Executive Board Member, LTIMindtree and Tareq Amin, CEO, Aramco Digital. (Photo: Business Wire)

Signing of the shareholders’ agreement between LTIMindtree and Aramco Digital. Left to right, Sudhir Chaturvedi, President, and Executive Board Member, LTIMindtree and Tareq Amin, CEO, Aramco Digital. (Photo: Business Wire)

De joint venture wordt tot stand gebracht onder het programma voor industriële investeringen van Aramco Namaat.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Mediacontact:

LTIMindtree

Gitanjali.sreepal@ltimindtree.com

Aramco Digital

media.inquires@aramcodigital.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr