19:51 uur 05-03-2024

Kinaxis werkt samen met non-profitleiders om sociale en milieu-impact te versnellen

Supply chain-leider kondigt nieuwe samenwerking aan met Women Who Code en de Ellen MacArthur Foundation

OTTAWA, Ontario–(BUSINESS WIRE)– Kinaxis ® Inc. (TSX: KXS), het toonaangevende platform voor supply chain management, heeft vandaag samenwerkingsverbanden aangekondigd met twee gerenommeerde non-profitorganisaties – Women Who Code en de Ellen MacArthur Foundation. Deze samenwerking versnelt de visie van het bedrijf om de hulpbronnen van de planeet te behouden en de menselijke ervaring te verrijken. De partnerschappen werden aangekondigd in het nieuwe 2023 Duurzaamheidsrapport van het bedrijf, waarin aansluitend op de jaarlijkse financiële rapportage en openbaarmakingen, de nieuwste milieu-, sociale en governance (ESG) statistieken worden belicht.

Kinaxis zal samenwerken met Women Who Code, met als missie diverse vrouwen in staat te stellen uit te blinken in technologische carrières. Ook gaat Kinaxis een partnerschap aan met de Ellen MacArthur Foundation, die pleit voor het creëren van een circulaire economie om afval en vervuiling te elimineren, de circulatie van producten en materialen te bevorderen en de natuur te regenereren.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Mediarelaties
Jaime Cook | Kinaxis

jcook@kinaxis.com
289-552-4640

Investeerdersrelaties
Rick Wadsworth | Kinaxis

rwadsworth@kinaxis.com
613-907-7613

Check out our twitter: @NewsNovumpr