18:31 uur 05-03-2024

Fosfor kondigt de Fosfor Decision Cloud aan om bedrijfsresultaten te verbeteren met AI

Het platform maakt gebruik van de kracht van kunstmatige intelligentie om een uniform en modern data-ecosysteem te ontwikkelen, van het verzamelen van gegevens en het beheren van modelontwikkeling tot het ontdekken van inzichten. Dit stelt gebruikers in staat om uiteindelijk sneller betere zakelijke beslissingen te nemen.

WARREN, N.J., & MUMBAI, India–(BUSINESS WIRE)– Fosfor, een productafdeling van LTIMindtree [NSE: LTIM, BSE: 540005], een wereldwijd bedrijf voor technologieconsultancy en digitale oplossingen kondigde tijdens het Foton 2024-evenement de lancering aan van de Fosfor Decision Cloud (FDC). De FDC is een connected fabric die bedrijven helpt data te organiseren om geautomatiseerde, modulaire, betrouwbare datatransformatiepijplijnen te bouwen. Dit maakt de weg vrij voor het ontwikkelen en implementeren van impactvolle AI-toepassingen en de kracht van AI te gebruiken om sneller betere zakelijke beslissingen te nemen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Mediacontact
gitanjali.sreepal@ltimindtree.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr