20:00 uur 04-03-2024

Incyte presenteert nieuwe gegevens uit zijn groeiende dermatologieportfolio op de jaarlijkse bijeenkomst van de American Academy of Dermatology (AAD) in 2024

  • Twee late abstracts zijn geaccepteerd voor mondelinge presentatie, waaronder gerandomiseerde onderzoeken waarin ruxolitinibcrème (Opzelura)®) voor hidradenitis suppurativa en povorcitinib (INCB54707) voor prurigo nodularis worden geëvalueerd.
  • Op het evenement voor analisten en beleggers zullen de belangrijkste gegevensresultaten worden besproken. De bijeenkomst is gepland voor maandag 11 maart 2024 om 9:00 a.m. PT / 12:00 p.m. ET. 

WILMINGTON, Del.–(BUSINESS WIRE)– Incyte (Nasdaq:INCY) kondigde vandaag aan dat meerdere extracts met gegevens van zijn dermatologieportfolio zullen worden gepresenteerd op de komende American Academy of Dermatology (AAD) Annual Meeting van 2024, die van 8-12 maart 2024 in San Diego wordt gehouden.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Media
media@incyte.com

Beleggers
ir@incyte.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr