01:25 uur 02-03-2024

Whitehorse Liquidity Partners erkend door Private Equity International’s 2023 Awards

Op de derde plaats in de categorie Secondaries Firma van het Jaar in Noord- en Zuid-Amerika en uitgeroepen tot Firma van het Jaar in Canada

TORONTO–(BUSINESS WIRE)– Whitehorse Liquidity Partners (samen met haar adviserende filialen, “Whitehorse”), een gespecialiseerde beleggingsbeheerder die zich richt op het leveren van gestructureerde liquiditeitsoplossingen voor de alternatieve activaklasse, kondigt verheugd aan dat de onderneming erkend is door Private Equity International (PEI) in de 2023 PEI Awards. Whitehorse behaalde de derde plaats in de categorie Secondaries Firma van het jaar in Noord- en Zuid-Amerika naast Blackstone Strategic Partners en HarbourVest Partners, en werd verkozen tot Firma van het Jaar in Canada.

“We zijn vereerd dat we opnieuw in twee categorieën zijn erkend door de PEI Awards,” zegt Yann Robard, Managing Partner van Whitehorse.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Amanda Robinson

arobinson@whitehorseliquidity.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr