15:45 uur 01-03-2024

J.D. Power zet koers naar Europese expansie met afronding overname Autovista Group

Integratie van Europese leverancier van gegevens en analyses voor de auto-industrie biedt meer mogelijkheden voor de waardebepaling en specificatie van voertuigen

TROY, Mich.–(BUSINESS WIRE)– J.D. Power, een wereldwijde leider in data-analyse, kondigde vandaag de afronding aan van de overname van Autovista Group, een toonaangevende pan-Europese en Australische leverancier van data, analyses en inzichten in de auto-industrie. De overname werd in september 2023 aangekondigd. Autovista Group kan hiermee zijn uitgebreide datasets, inzichten en branche-expertise samenvoegen met de marktleidende datasets van J.D. Power op het gebied van voorspellende analyses, taxaties en klantervaringen.

“Autovista Group is de thuisbasis van enkele van de meest bekende merken op het gebied van autotaxatie, schatting van reparaties en voorspellende analyses in Europa en Australië. Al sinds het begin van de jaren ’30 zijn zij pioniers in het gebruik van datagestuurde inzichten,” aldus Dave Habiger, president en CEO van J.D. Power .

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Contacten mediarelaties
Geno Effler, J.D. Power; VS; 714-621-6224; media.relations@jdpa.com
Shane Smith; Oostkust; 424-903-3665; ssmith@pacificcommunicationsgroup.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr