22:58 uur 29-02-2024

Xsolla Funding Accelerator breidt uit om gameontwikkelaars meer educatieve en financieringsmogelijkheden te bieden

LOS ANGELES–(BUSINESS WIRE)– Xsolla, een wereldwijd bedrijf voor de handel in videogames, kondigt met trots de uitbreiding van de Xsolla Funding Accelerator aan. Dit initiatief begon in 2022 en heeft al belangrijke mijlpalen bereikt, waaronder de succesvolle lancering van “Flame Keeper” door Kautiki Cave en “Vengeance of Mr. Peppermint” door Hack the Publisher in 2023. Het programma heeft ook bijgedragen aan partnerschappen met gerenommeerde uitgevers voor nog een paar studio’s. Vooruitblikkend belooft 2024 een spannende reeks releases, waaronder “Memory Lost”, “Ritual Night”, “Soul Drifter” en “Extra Coin”.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20240229895880/nl/

(Graphic: Xsolla)

(Graphic: Xsolla)

Voortbouwend op dit momentum stelt het Xsolla Funding-team de Accelerator in juli 2024 actief open voor alle gameontwikkelaars. Gameontwikkelaars die op zoek zijn naar extra ondersteuning en overleg worden aangemoedigd om een aanvraag in te dienen via onze officiële website op xsolla.pro/rw18funding.

Het Xsolla Funding-team van experts selecteert zorgvuldig de meest veelbelovende gameprojecten voor onze batchfinanciering en de volgende fase van de Accelerator. Ontwikkelaars die hun selectiekansen willen vergroten, kunnen hun games vanuit zowel zakelijk als ontwikkelingsoogpunt aanscherpen door deel te nemen aan het Accelerator-programma.

Xsolla Funding zorgt ervoor dat elke deelnemer toegang heeft tot gratis educatief materiaal. Daarnaast introduceren we een exclusief premium-aanbod met persoonlijk mentorschap, live vraag- en antwoordsessies en nog veel meer om ontwikkelaars nog meer mogelijkheden te geven op hun traject. De gratis en premium educatieve accelerator-tracks zijn beschikbaar vanaf omstreeks 1 juli 2024. Xsolla en tal van externe experts uit de industrie werken samen aan de ontwikkeling van materiaal om essentiële kennis over te dragen die vaak ontbreekt in gameontwikkelingsprojecten.

Justin Berenbaum, VP Strategic Planning & GM van Xsolla Funding Club, benadrukt de verschuiving in de branche en zegt: “In plaats van in games, investeren uitgevers en investeerders in een bedrijf en het vermogen om een game te leveren. Wij willen ontwikkelaars het verschil leren, want het is makkelijker dan ooit om een game te maken en moeilijker dan ooit om te slagen.”

Xsolla is verheugd deze reis samen met gameontwikkelaars over de hele wereld aan te gaan en een omgeving te scheppen waarin creativiteit en zakelijk inzicht samengaan om baanbrekende games te creëren.

Voor meer informatie en aanvullende details kunnen geïnteresseerden zich registreren op xsolla.pro/rw18funding

Over Xsolla

Xsolla is een wereldwijd bedrijf voor de handel in videogames met een robuuste en krachtige set tools en services die speciaal voor de branche zijn ontworpen. Sinds de oprichting in 2005 heeft Xsolla duizenden game-ontwikkelaars en -uitgevers van elke omvang geholpen bij het financieren, op de markt brengen, lanceren en genereren van inkomsten met hun games wereldwijd en op meerdere platforms. Als innovatieve leider op het gebied van game-commerce is het de missie van Xsolla om de inherente complexiteit van wereldwijde distributie, marketing en het genereren van inkomsten op te lossen, zodat onze partners meer geografische gebieden kunnen bereiken, meer inkomsten kunnen genereren en relaties kunnen opbouwen met gamers over de hele wereld. Xsolla, met hoofdkantoor en vestiging in Los Angeles, Californië, en met kantoren in Londen, Berlijn, Seoul, Beijing, Kuala Lumpur, Raleigh, Tokio en steden over de hele wereld, ondersteunt grote gametitels zoals Valve, Twitch, Roblox, Epic Games, Take-Two, KRAFTON, Nexters, NetEase, Playstudios, Playrix, miHoYo en meer.

Voor meer informatie en aanvullende details gaat u naar: xsolla.com

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Derrick Stembridge

Algemeen directeur public relations, Xsolla

d.stembridge@xsolla.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr