08:51 uur 29-02-2024

Verimatrix Streamkeeper wint goud in 2024 Merit Awards voor Telecominnovatie

Bewezen leidende positie van Verimatrix op het gebied van antipiraterijbeveiliging van de volgende generatie in de cloud

AIX-EN-PROVENCE, Frankrijk & SAN DIEGO–(BUSINESS WIRE)– Verimatrix, (Euronext Parijs: VMX), de leider in het versterken van de moderne verbonden wereld met mensgerichte beveiliging, kondigde vandaag aan dat zijn Verimatrix Streamkeeper dit jaar de hoogste onderscheiding heeft behaald bij de Merit Awards voor Telcom en Wireless. De gouden onderscheiding in de categorie Beveiligingsinnovaties is de laatste in een groeiende reeks erkenningen in de branche voor de unieke krachtige en gelaagde antipiraterijbeveiligingsmogelijkheden van Streamkeeper.

Het programma wordt beoordeeld door leidinggevenden uit de sector, leden van de media, en consultants en medewerkers van Merit Awards. Het bekroont en erkent de inspanningen van wereldwijde industrieën en de markten die zij bedienen, samen met de bijdragen die bedrijven leven aan de voortdurende groei van de markt.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Beleggers Verimatrix:
Jean-François Labadie, Chief Financial Officer

finance@verimatrix.com

Media Verimatrix:
Matthew Zintel

matthew.zintel@zintelpr.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr