01:56 uur 29-02-2024

Uitgebreide BSS-oplossingen van volgende generatie van Tecnotree voor bevordering van transformatie van Nuh Digital

ESPOO, Finland–(BUSINESS WIRE)– :44Tecnotree, een wereldwijde leider op het gebied van digitale platforms en diensten voor AI-, 5G- en cloud-native technologieën, heeft de ondertekening aangekondigd van een nieuwe digitale transformatieovereenkomst met Nuh Digital, om te voorzien in BSS-stackoplossingen voor de verbetering van de operationele efficiëntie van het bedrijf en om tegemoet te komen aan de huidige en toekomstige marktvereisten.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20240228503890/nl/

(Graphic: Business Wire)

(Graphic: Business Wire)

Nuh Digital is een groeiende Mobile Virtual Network Operator (MVNO) die het scenario van digitale inclusie in Brazilië verandert, met als doel bedrijven te ontwikkelen door middel van innovatie en intelligente connectiviteit. Met behulp van de digitale marktplaatsoplossingen van Tecnotree kan het bedrijf snel en kosteneffectief nieuwe digitale diensten introduceren.

De volledige implementatie van de digitale stack omvat bemiddeling, provisionering, BSS-schakelaar (convergente factureringsoplossing, klantlevenscyclusbeheer, uniforme productcatalogus, integratieversneller voor ondernemingen), digitaal online oplaadsysteem, factureringssystemen voor groothandelaren, VoMS, serviceprovisioneringssysteem, digitale integratieversneller, platform voor digitale activiteiten, workflow/orkestrator en elektronische voucherdistributie, en omvat zo een volledige digitale klantervaring.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Prianca Ravichander, CMO Tecnotree

E-mail: marketing@tecnotree.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr