01:32 uur 29-02-2024

The Open Group verwelkomt Shell als haar nieuwste Platina Lid

SAN FRANCISCO–(BUSINESS WIRE)– The Open Group, de leverancier-neutrale organisatie voor technologiestandaarden, heeft vandaag aangekondigd dat Shell Information Technology International, Inc. platina lid is geworden van de organisatie. Shell voegt zich bij de andere toonaangevende platina leden DXC Technology, Fujitsu, Huawei, IBM, Intel en OpenText.

Shell is sinds 1997 lid van The Open Group en heeft bijgedragen aan de vele forums die samenwerking mogelijk maken om open technologiestandaarden en certificeringen te ontwikkelen. Het bedrijf speelde een cruciale rol in de oprichting van het The Open Group OSDU®-forum dat de ontwikkeling van transformationele technologie voor de veranderende energiebehoeften van de wereld ondersteunt. Ook schonk Shell belangrijke intellectuele eigendom die de basis voor het OSDU-gegevensplatform heeft gelegd.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Monika Boudova

Hotwire voor The Open Group

UKOpengroup@hotwirepr.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr