05:18 uur 29-02-2024

Terra Firma Energy Limited haalt 120 MW aan contracten binnen via recordbrekende T-4-capaciteitsmarktveiling

LONDEN–(BUSINESS WIRE)– Terra Firma Energy heeft met succes 120 MW aan contracten binnengehaald in de recordbrekende T-4-capaciteitsmarktveiling. Na twee biedrondes eindigde de veiling op £ 65/kW/jaar, waarmee het record van £ 63/kW/jaar van vorig jaar werd verbroken. Door dit uitstekende resultaat zullen onze gecontracteerde activa meer dan £ 7,3 miljoen per jaar ontvangen om stand-by te staan om indien nodig te voorzien in kritische ondersteuning aan National Grid.

Capaciteitsmarkt van het VK

De capaciteitsmarkt van het VK zorgt ervoor dat het elektriciteitsaanbod voldoet aan de vraag, vooral tijdens piekuren, door investeringen in opwekking te stimuleren en de netstabiliteit te handhaven. De veilingresultaten bepalen de prijzen die aan producenten worden betaald om de beschikbaarheid van elektriciteit te garanderen. De T-4-veiling stelt capaciteit voor levering binnen vier jaar veilig via langetermijnovereenkomsten van 15 jaar, terwijl T-1-veilingen capaciteit vlak voor levering verwerven via overeenkomsten van 12 maanden. Op 27 februari 2024 werd de T-4-veiling goedgekeurd voor £ 65/kW/jaar voor levering in oktober 2027 / september 2028.

William Davies, Managing Director van Terra Firma Energy, verklaarde: “Ik ben verheugd om aan te kondigen dat ons team met succes 120 MW aan contracten heeft binnengehaald tijdens de laatste T-4-capaciteitsmarktveiling. De recordbrekende toewijzingsprijs van de veiling benadrukt het toenemende belang om ervoor te zorgen dat we onze strategie voor de ontwikkeling van opwekking bepalen met energiezekerheid als kerncomponent. We zijn enthousiast dat we een sleutelrol kunnen spelen bij het voorzien van gemeenschappen in het hele land van de energiezekerheid die ze nodig hebben voor de toekomst.”

Klik hier voor meer nieuws van Terra Firma Energy

Noot voor de redactie

Over Terra Firma Energy Limited

Terra Firma Energy Limited is een particulier bedrijf gevestigd in het Verenigd Koninkrijk dat zich bezighoudt met de ontwikkeling van hernieuwbare en duurzame energieprojecten. We ontwerpen, ontwikkelen en bouwen zorgvuldig geselecteerde projecten, waarbij we er de nadruk op leggen om van deze projecten een schonere en respectvollere bron van energieproductie te maken voor toekomstige generaties.

Website – Home – Terrafirma Energy
LinkedIn – https://www.linkedin.com/company/terra-firma-energy-limited/
youtube – https://youtube.com/@terrafirmaenergy?si=QXIeYkWajprAowg6
Facebook – https://www.facebook.com/profile.php?id=100090781489759
Instagram – https://www.instagram.com/terrafirmaenergyuk/
X – https://x.com/tfenergyuk?s=21&t=-U9hoHD9f4OzkyQSpY301A

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Terra Firma Energy Limited

Helen Aletra

Hoofd PR & Communications.

Tel.: +44 (0)203 890 3116.

Helen.aletra@terrafirmaenergy.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr