08:00 uur 29-02-2024

Regula haalt opmerkelijke mijlpaal van 100 miljoen online gebruikers wereldwijd

Regula heeft een belangrijke mijlpaal bereikt in haar missie om identiteitsverificatie wereldwijd toegankelijker en veiliger te maken. Met trots kondigt het bedrijf aan dat het begin 2024 de mondiale grens van 100 miljoen online gebruikers heeft overschreden. Deze prestatie betekent een aanzienlijke groei van 135% ten opzichte van vorig jaar, wat neerkomt op meer dan een verdubbeling van het aantal gebruikers in één jaar.

RESTON, Va.–(BUSINESS WIRE)– Regula’s expansie is vooral aantoonbaar in drie belangrijke markten: de Verenigde Staten, de Verenigde Arabische Emiraten en Groot-Brittannië. Samen vertegenwoordigen deze regio’s meer dan 35% van het wereldwijde gebruikersbestand met bijzonder indrukwekkende groeipercentages: Verenigde Staten – 216%; Verenigde Arabische Emiraten – 321%; Verenigd Koninkrijk – 95%.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20240228573194/nl/

Growth Trends: Regula User Expansion & Verification Scenarios in Key Markets (Graphic: Business Wire)

Growth Trends: Regula User Expansion & Verification Scenarios in Key Markets (Graphic: Business Wire)

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Kristina – ks@regulaforensics.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr