01:14 uur 29-02-2024

LTIMindtree werkt samen met IBM om het ecosysteem voor kwantuminnovatie te bevorderen

MUMBAI, India–(BUSINESS WIRE)– LTIMindtree [NSE: LTIM, BSE: 540005], een internationaal bedrijf actief op gebied van technologieconsulting en digitale oplossingen, maakte bekend dat het zich bij het IBM Quantum Network heeft gevoegd om de innovatie van kwantumcomputing te verkennen ten behoeve van haar internationale klanten binnen diverse sectoren. LTIMindtree is de eerste Indiase GSI (Global System Integrator) die toetreedt tot het IBM Quantum Network.

LTIMindtree zal ook samenwerken met de ITT (Indian Institute of Technology) van Madras, dat eveneens een IBM Quantum Innovation Center is, voor gezamenlijk kwantumonderzoek en de ontwikkeling van werkkrachten.

Scott Crowder, vicevoorzitter van IBM Quantum Adoption & Business Development, gaf volgend commentaar: “We zijn opgetogen LTIMindtree te mogen verwelkomen bij het IBM Quantum Network en hen te helpen om de voordelen van kwantumcomputing te verkennen, zowel voor hun interne teams als op het vlak van oplossingen voor hun klanten.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Shambhavi Revandkar | shambhavi.revandkar@ltimindtree.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr