01:09 uur 28-02-2024

Stonebranch kondigt een recordgroei aan in 2023 en richt zijn vizier op toekomstige innovaties

Stonebranch vestigt nieuwe omzetrecords dankzij strategische innovatie en een groter marktbereik.

ALPHARETTA, Ga.–(BUSINESS WIRE)– Stonebranch, een toonaangevende leverancier van oplossingen voor dienstenorkestratie en -automatisering, heeft opnieuw een jaar van significante groei en innovatie aangekondigd. Voortbouwend op het ongekende succes van 2022, heeft Stonebranch zijn aanbod verder uitgebreid met belangrijke productupdates en een groot aantal strategische integraties, waarmee het bedrijf zijn leiderspositie in de IT-automatiseringsindustrie verder versterkt.

Nieuwe klant- en partnerrelaties stimuleren de groei

In 2023 breidde Stonebranch zijn klantenbestand aanzienlijk uit en verwelkomde een breed scala aan nieuwe klanten uit verschillende sectoren, waaronder financiën, gezondheidszorg, productie en technologie.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Scott Davis

Chief Marketing Officer, Stonebranch

scott.davis@stonebranch.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr