15:55 uur 28-02-2024

Lattice breidt ORAN Solution Stack uit met geïntegreerde small cell-overbruggingsmogelijkheden voor 5G en maakt de weg vrij naar draadloze infrastructuur van de volgende generatie

— Voegt efficiënte PCIe ® toe aan JESD interfacebrug om 5G-datapad-toepassingen met laag vermogen in de versnelling te zetten —

HILLSBORO, Ore.–(BUSINESS WIRE)– Lattice Semiconductor (NASDAQ: LSCC), de leider op het gebied van laagvermogen programmeerbare systemen, kondigde vandaag de nieuwste updates aan van de Lattice ORAN™ solution stack, waarbij gebruik wordt gemaakt van geïntegreerde kleine cellen voor 5G die weinig stroom verbruiken en flexibele overbruggingsmogelijkheden bieden. Met de nieuwe updates introduceert Lattice een nieuw 5G datapad-referentieontwerp voor geïntegreerde radiotoepassingen buitenshuis. Hiermee kunnen klanten hun draadloze infrastructuur van de volgende generatie upgraden voor slimme fabrieken, slimme steden, slimme auto’s en meer.

“De groeiende 5G-markt voor kleine cellen stimuleert de behoefte aan programmeerbare oplossingen met laag vermogen en lage latentie,” zegt Matt Dobrodziej, Corporate Vice President Segment Marketing en Business Development bij Lattice Semiconductor. De nieuwste Lattice ORAN solution stack bevat belangrijke nieuwe functies en mogelijkheden om telecomklanten te helpen veilige, energiezuinige en 5G small cell-oplossingen met optimale prestaties te vinden en te implementeren, en die eenvoudig kunnen worden aangepast als de standaarden blijven evolueren.”

De Lattice ORAN solution stack is ontworpen om de veilige, aanpasbare, Open Radio Access Network (ORAN)-systemen en toepassingen sneller te kunnen implementeren. De nieuwste Lattice ORAN solution stack (versie 1.2) voegt de volgende functies en mogelijkheden toe:

  • PCIe ® Gen3 x4 voor JESD204B x4 interface-brug
  • 4T4R ondersteunt 100 MHz IBW (momentele bandbreedte)/OBW (bezette bandbreedte) op mid-power RF (radiofrequentie)-versterker
  • Een nieuw 5G-datapad-referentieontwerp voor geïntegreerde radiotoepassingen buitenshuis, conform O-RAN-optie 0-splitsing

Bekijk live demonstraties op Mobile World Congress Barcelona 2024

De nieuwste Lattice ORAN solution stack voor 5G-kleine cellen, ORAN-ontwerpen, beveiligings- en timingoplossingen, post-quantum crypto- en hardwarebeveiligingsmogelijkheden worden samen met Lattice ecosysteempartners getoond op het Mobile World Congress dat gehouden wordt van 26 tot 29 februari 2024 in Barcelona. Bezoek Lattice’s stand op de Fira Gran Via, Hal 3, Kamer #3O40MR om innovatieve laagvermogen FPGA-oplossingen te ervaren en te ontdekken.

Ga voor meer informatie over de hierboven genoemde technologieën naar:

Over Lattice Semiconductor

Lattice Semiconductor (NASDAQ: LSCC) is de leider op het gebied van laagvermogen programmeerbare systemen. Wij lossen netwerkproblemen van klanten op, van de Edge tot de Cloud, in de groeiende communicatie-, computer-, industriële, auto- en consumentenmarkten. Dankzij onze technologie, langdurige relaties en inzet voor ondersteuning van wereldklasse kunnen onze klanten snel en gemakkelijk innovatie invoeren om een slimme, veilige en verbonden wereld te creëren.

Ga voor meer informatie over Lattice naar www.latticesemi.com . Volg ons ook via LinkedIn , Twitter , Facebook , YouTube , WeChat of Weibo .

Lattice Semiconductor Corporation, Lattice Semiconductor (& design) en specifieke productaanduidingen zijn geregistreerde handelsmerken of handelsmerken van Lattice Semiconductor Corporation of van haar dochterondernemingen in de Verenigde Staten en/of andere landen. Het gebruik van het woord “partner” impliceert geen wettelijk partnerschap tussen Lattice en enige andere entiteit.

ALGEMENE KENNISGEVING: Andere in dit bericht gebruikte productnamen dienen uitsluitend ter identificatie en kunnen handelsmerken zijn van hun respectieve houders.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

CONTACT VOOR DE MEDIA:
Sophia Hong

Lattice Semiconductor

503-268-8786

Sophia.Hong@latticesemi.com

CONTACT VOOR INVESTEERDERS:
Rick Muscha

Lattice Semiconductor

408-826-6000

Rick.Muscha@latticesemi.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr