10:59 uur 28-02-2024

Hanshow onthult baanbrekende groene retailinnovaties op EuroCIS 2024

DÜSSELDORF, Duitsland–(BUSINESS WIRE)– Hanshow, toonaangevend in innovatie op het gebied van retailtechnologie, heeft vandaag een reeks Green Store Solutions onthuld, ontworpen om de retailsector naar een duurzame toekomst te versnellen. Als aanvulling op dit nieuwe product heeft Hanshow samen met technologiepartners Microsoft, Intel en E Ink ook een uitgebreid Green Digitalization Report uitgebracht.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20240223486609/nl/

Hanshow at EuroCIS 2024 (Photo: Business Wire)

Hanshow at EuroCIS 2024 (Photo: Business Wire)

De Polaris Pro Electronic Shelf Labels (ESL)-serie valt op door zijn hoge scherm-tot-lichaamverhouding, meerkleurenweergavemogelijkheden en door de gebruiker vervangbaar batterijsysteem ontworpen voor een lange levensduur, wat de toewijding van Hanshow aan duurzaamheid belichaamt. Deze geavanceerde ESL-oplossing is bedoeld om papierverspilling te verminderen, de prijsnauwkeurigheid te verbeteren en de algehele esthetiek van moderne winkelomgevingen te verbeteren.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

info@hanshow.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr