04:54 uur 28-02-2024

Brightcove werkt samen met Google Ad Manager om zijn service voor advertentiemonetisatie uit te breiden

Het wereldwijde streamingtechnologieplatform van Brightcove wordt gekoppeld aan het advertentieplatform van Google om klanten te helpen hun videocontent beter te gelde te maken aan de hand van meer gestroomlijnde activiteiten voor advertentie-inkomsten en een naadloze adtech-ervaring

BOSTON–(BUSINESS WIRE)– Brightcove (NASDAQ: BCOV), ‘s werelds meest vertrouwde streamingtechnologiebedrijf, heeft vandaag aangekondigd dat het een strategische samenwerking aangaat met Google Ad Manager om zijn advertentiemonetisatie-service te verbeteren. Deze samenwerking breidt het aanbod van Brightcove uit omdat het bestaande en toekomstige klanten ondersteunt die Google Ad Manager’s uitgebreide digitale advertentieverkoopplatform gebruiken voor hun digitale reclameactiviteiten. Dit stelt Brightcove ook in staat om extra impressies te leveren aan een grotere publieksgroep ten behoeve van haar klanten.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20240227884821/nl/

Brightcove forms a strategic partnership with Google Ad Manager to strengthen its Ad Monetization service. (Photo: Business Wire)

Brightcove forms a strategic partnership with Google Ad Manager to strengthen its Ad Monetization service. (Photo: Business Wire)

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Media
Joseph J. Nuñez

Directeur wereldwijde communicatie en public relations

press@brightcove.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr