09:21 uur 27-02-2024

Tecnotree sluit een akkoord met Umniah voor miljoenen dollars, als pionier voor de transformatie van BSS met geïntegreerde Sensa AIML

ESPOO, Finland–(BUSINESS WIRE)– Tecnotree, een internationale leider op gebied van digitale platformen en services voor AI-, 5G- en op de cloud gebaseerde technologieën, maakte bekend dat het een nieuwe overeenkomst van miljoenen dollars in de wacht heeft gesleept bij Umniah, een vooraanstaande leverancier van een aantal telecom-oplossingen in de MENA-regio die tot 3 miljoen abonnees telt. Met dit project beoogt Tecnotree om klantengagement voor met AI geïntegreerde BSS te bieden voor de operator. Het akkoord, dat een volledige BSS-stack implementeert samen met het Tecnotree Sensa Intelligence-platform, zet AI actief in binnen de bedrijfsworkflows en is de tweede overwinning voor Tecnotree in termen van een use-case van door AIML aangestuurde klantenervaring.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20240226436283/nl/

Tecnotree Secures Multimillion-Dollar Deal with Umniah, Pioneering Sensa AIML Embedded BSS Transformation (Photo: Business Wire)

Tecnotree Secures Multimillion-Dollar Deal with Umniah, Pioneering Sensa AIML Embedded BSS Transformation (Photo: Business Wire)

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Padma Ravichander, Tecnotree CEO

E-mail: marketing@tecnotree.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr