13:24 uur 27-02-2024

SES rapporteert bedrijfs- en financiële resultaten voor het vierde kwartaal en het volledige jaar 2023; geeft vooruitzichten voor 2024

  1. Eerste gezamenlijke ontwikkeling van B-monsters voor lithium-metaal in de auto-industrie wereldwijd.
  2. Legt de focus op B-monsters voor elektrische voertuigen en het bouwen en exploiteren van B-monsterlijnen met JDA-partners.
  3. Bouwt een speciale lithium-metaallijn voor stedelijke luchtmobiliteit (urban air mobility, UAM) en het verzenden van de eerste partij UAM-cellen naar klanten, omdat UAM een opstap is naar EV.
  4. Verbetert de nauwkeurigheid van de Avatar AI-incidentvoorspelling.

BOSTON–(BUSINESS WIRE)– SES AI Corporation (NYSE: SES), een wereldleider in de ontwikkeling en productie van hoogwaardige lithium-metaalbatterijen voor elektrische voertuigen, stedelijke luchtmobiliteit en andere geavanceerde toepassingen, heeft vandaag zijn bedrijfsresultaten voor het vierde kwartaal en het volledige jaar van 2023 aangekondigd, eindigend op 31 december 2023.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20240226055828/nl/

(Photo: Business Wire)

(Photo: Business Wire)

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Voor de media:
pr@ses.ai

Voor beleggers:
ir@ses.ai

Check out our twitter: @NewsNovumpr