10:07 uur 27-02-2024

Bytedance gaat in zee met Tecnotree Moments voor de monetisatie van AI- en 5G-telecommunicatiebedrijven van de nieuwe generatie

ESPOO, Finland–(BUSINESS WIRE)– Tecnotree, een internationale leider op gebied van digitale platformen en services voor AI-, 5G- en op de cloud gebaseerde technologieën, kondigt met genoegen een baanbrekend partnerschap aan met BytePlus, de ondernemingstak van Bytedance, om de monetisatie van het groothandelaarschap revolutionair te veranderen via het Tecnotree Moments-campagnebeheer voor CSP’s. Deze samenwerking markeert een belangrijke mijlpaal in B2B2X digitaal ecosysteembeheer, en getuigt van een gewaagde stap in de richting van verbeterde AI- en API-monetisatiestrategieën voor CSP’s over de hele wereld.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20240226483974/nl/

(Graphic: Business Wire)

(Graphic: Business Wire)

Tecnotree Moments, die haar expertise inzet voor de monetisatie van ecosystemen van telecommunicatiepartners, sloot een partnerschap met Byteplus, actief in digitale media en verspreiding, met de introductie van baanbrekende oplossingen die zorgen voor waarde en groei voor CSP’s.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Prianca Ravichander, Tecnotree CMO

E-mail: marketing@tecnotree.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr