06:00 uur 26-02-2024

Sustainable Apparel Coalition wordt omgedoopt tot Cascale

‘Een nieuw tijdperk van impact voor wereldwijde kleding en consumptiegoederen’

De mondiale non-profitalliantie, die samenwerking mogelijk maakt om eerlijke en herstellende bedrijfspraktijken in de consumptiegoederenindustrie te stimuleren, behoudt haar missie en breidt haar bereik uit; mede-oprichter Rick Ridgeway zal spreken op een feestelijk evenement in Londen

AMSTERDAM & HONG KONG & OAKLAND, Calif.–(BUSINESS WIRE)– De Sustainable Apparel Coalition (SAC) gaat een nieuwe fase van positieve impact in en wordt omgedoopt tot Cascale, een wereldwijde non-profitalliantie die samenwerking mogelijk maakt om eerlijke en herstellende bedrijfspraktijken in de consumptiegoederenindustrie te bevorderen. De leden van Cascale, die meer dan 300 retailers, merken, fabrikanten, overheden, academici, brancheverenigingen en NGO’s/non-profitorganisaties over de hele wereld omvatten, zijn verenigd door een unieke visie: impact op schaal katalyseren en meer teruggeven aan de planeet en de mensen dan ze nemen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Beatrice Thumi, Communications Officer, Cascale

E-mail: beatrice.thumi@cascale.org

Check out our twitter: @NewsNovumpr