16:43 uur 26-02-2024

Quectel introduceert nieuwe wifi 7-modules met zeer lage latentie voor pc-fabrikanten

BARCELONA, Spanje–(BUSINESS WIRE)– MWC – Quectel Wireless Solutions, een internationale provider van IoT-oplossingen, heeft een nieuwe portfolio van wifi 7-modules onthuld die ideaal zijn voor pc-fabrikanten die wifi 7 willen ondersteunen in de opties voor connectiviteitstechnologie van hun apparaten. Het uitgebreide aanbod wifi 7- en Bluetooth 5.4-modules omvat de Quectel NCM825, NCM825A, NCM835, NCM865 en NCM865A. Alle nieuwe modules bieden ondersteuning voor Intel- en AMD x86-platformen, maar ook voor het Snapdragon® X Elite-platform, ten behoeve van toonaangevende Windows pc-ervaringen.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20240226657232/nl/

Quectel introduces new ultra-low latency Wi-Fi 7 modules for PC OEMs (Photo: Business Wire)

Quectel introduces new ultra-low latency Wi-Fi 7 modules for PC OEMs (Photo: Business Wire)

De Quectel-modules van de serie NCM825, NCM835 en NCM865 maken gebruik van een Qualcomm® FastConnect™ 7800 Mobile Connectivity-systeem van Qualcomm Technologies en ondersteunen simultane werking op de 2,4GHz plus 5GHz en 2,4GHz plus 6 GHz frequentiebanden dankzij 2 x 2 MIMO met DBS-capaciteit (dual band simultaneous).

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Mediacontact: media@quectel.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr