18:35 uur 26-02-2024

DOCOMO en NEC richten de joint venture “OREX SAI” op om OREX Packages te leveren voor wereldwijde ontplooiing van Open RAN

TOKIO–(BUSINESS WIRE)– NTT DOCOMO, INC. en NEC Corporation maakten vandaag bekend dat zij van plan zijn om op 1 april een joint venture op te richten, met name OREX SAI, INC. om OREX Packages-oplossingen aan te bieden voor de grootschalige wereldwijde ontplooiing van Open RAN-services.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20240226481169/nl/

Overview of OREX SAI (Graphic: Business Wire)

Overview of OREX SAI (Graphic: Business Wire)

OREX SAI zal lokaal producten en services van leden van OREX PARTNERS in elk marktsegment gebruiken en systeemverificaties uitvoeren om mobiele netwerken te leveren die afgestemd zijn op de behoeften van elke overzeese telecommunicatieoperator. Door de gevestigde bedrijfsinfrastructuur en het globale netwerk van NEC in meer dan 50 landen en grondgebieden aan te wenden, zal deze joint venture haar wereldwijde uitbreiding van de Open RAN-activiteiten versnellen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Voor meer informatie neemt u contact op met:

NTT DOCOMO
Mr. Ryoichi Sakurai of Mr. Ryohei Yoshioka

Afdeling Merkcommunicatie

Tel: +81 (0)3 5156 1366

Fax: +81 (0)3 5501 3408

global_pr@nttdocomo.com
www.docomo.ne.jp/english/

NEC Corporation
Mr. Joseph Jasper

Afdeling Bedrijfscommunicatie

press@news.jp.nec.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr