08:10 uur 26-02-2024

De geavanceerde laptops ThinkPad en ThinkBook van Lenovo maken de weg vrij voor AI PC-innovatie op MWC

  • De nieuwe ThinkPad™ T14 i Gen 5, T14s Gen 5, T16 Gen 3, X12 Detachable Gen 2 en ThinkBook™ 14 2-in-1 Gen 4 met Intel® Core® Ultra™-processors zijn AI-pc’s voor de volgende golf van gepersonaliseerd zakelijk computergebruik.
  • Het sensationele Lenovo™ ThinkBook laptopconcept met transparant beeldscherm wordt voor het eerst gepresenteerd.
  • Smart Connect verenigt de digitale ecosystemen van Lenovo en Motorola en creëert een optimale multi-device ervaring op pc’s, smartphones en tablets.
  • Met nieuwe accessoires zoals het ThinkVision™ M14t Gen 2 mobiele beeldscherm, USB-C® Slim Travel Dock en de ThinkPad Executive 16-inch rugzak wordt de mobiliteit verbeterd.
  • Lenovo Identity Advisor biedt een gecentraliseerd slim hulpmiddel voor consumenten om de digitale identiteit te bewaken en persoonsgegevens te beschermen.

BARCELONA, Spanje–(BUSINESS WIRE)– Lenovo lanceerde vandaag op MWC® 2024 nieuwe hardware- en softwareoplossingen die de focus leggen op AI-gedreven innovatie als bewijs van Lenovo’s inzet voor een duurzamere toekomst.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20240225982385/nl/

Unveiling the new Lenovo ThinkBook Transparent Display Laptop proof of concept (Graphic: Business Wire)

Unveiling the new Lenovo ThinkBook Transparent Display Laptop proof of concept (Graphic: Business Wire)

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Wendy Fung, wfung@lenovo.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr