21:52 uur 26-02-2024

Arrcus verbetert ACE-AI-oplossing met nieuwe platformen en functies om een connectiviteitsweefsel zonder verliezen te leveren voor gespreide AI-workloads van de nieuwe generatie

Naadloze connectiviteit voor gespreide AI-toepassingen, van Edge tot privédatacenters en multi-cloudomgevingen

BARCELONA, Spanje–(BUSINESS WIRE)– Arrcus, het softwarebedrijf voor netwerken van hyperschaal en een leider op gebied van core, edge, en multi-cloud routing- en switchinginfrastructuur, kondigt de verbetering van haar ACE-AI-platform aan om tegemoet te komen aan de groeiende vraag naar een eengemaakt netwerkweefsel voor gespreide AI-workloads.

Nu AI-workloads steeds meer gespreid worden, mede door economische overwegingen en toepassingspecifieke vereisten, is Arrcus ACE-AI een platform ontworpen om deze naadloos in netwerk te verbinden binnen diverse locaties en om applicaties op de Edge te bieden, met een connectiviteit aan hoge snelheid en zonder verliezen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Mediacontact
Sean Griffin

sean@arrcus.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr