15:36 uur 23-02-2024

Tecnotree voltooit met succes 14 gelijktijdige AI- en digitale transformaties voor meerdere groepen in Noord-Amerika, het Midden-Oosten, Afrika en Latijns-Amerika

ESPOO, Finland–(BUSINESS WIRE)– Tecnotree, wereldwijd marktleider op het gebied van digitale platforms en diensten voor AI, 5G en cloud-native technologieën, kondigt de gelijktijdige uitrol aan van hun digitale BSS-oplossingen voor telecom serviceaanbieders in het Midden-Oosten en Afrika. De mijlpaal omvat 14 Go-lives wereldwijd voor enkele van de grootste telecom-, gezondheidszorg- en vastgoedgroepen in Noord-Amerika, het Midden-Oosten, Afrika en Latam. Klanten in de publieke en private cloud kunnen profiteren van grootschalige digitale BSS-transformatie via de Tecnotree Digital Suite (Tecnotree Edge).

De digitale stapel die in het kader van verschillende transformatieprojecten wordt ingezet, omvat Out of the Box-mogelijkheden van Tecnotree’s Digital Suite: Debt Management System, BSS-Switch met Convergent Online Charging System (COCS), Service Provisioning System (SPS), New Bill Layout Designer (BLD), Customer Lifecycle Manager (CLM), en meer.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Prianca Ravichander CMO

E-mail: marketing@tecnotree.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr