03:42 uur 23-02-2024

Aankondiging van Moveworks.global: waar de toekomst van AI voor bedrijven tot leven komt

.global is met voorgaande sprekers van OpenAI, Salesforce en Honeywell een bijeenkomst van enkele van de meest prominente geesten en leiders op het gebied van AI uit de hele wereld

MOUNTAIN VIEW, Calif.–(BUSINESS WIRE)– Moveworks, het toonaangevende AI-platform en co-piloot voor ondernemingen, heeft vandaag aangekondigd dat de inschrijving voor de jaarlijkse Moveworks.global conferentie nu open is. Het evenement vindt plaats op 23 april 2024 en wordt zowel virtueel als persoonlijk gehouden in San Jose, CA.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20240222134870/nl/

In een tijdperk waarin kunstmatige intelligentie niet alleen een voordeel, maar ook noodzakelijk blijkt, is Moveworks.global het evenement bij uitstek voor industrieleiders, ontwikkelaars en vooruitdenkers die de transformatieve kracht van generatieve AI in het bedrijfsleven willen verkennen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Contact voor de media
Jessica Shapow, Account Director

E-mail: moveworks@methodcommunications.com
Website: Moveworks.com/contact

Check out our twitter: @NewsNovumpr