19:41 uur 22-02-2024

Professional Services Organization van LabVantage groeit met meer dan 80% in drie jaar tijd en breidt wereldwijd uit

— Wereldwijde uitbreiding van resources, beschikbaarheid en kennis stelt LabVantage in staat om implementatietijdslijnen aanzienlijk te beperken en klanten overal ter wereld te ondersteunen —

SOMERSET, N.J.–(BUSINESS WIRE)– LabVantage Solutions, Inc., de toonaangevende leverancier van oplossingen en services voor laboratoriuminformatica, waaronder specifiek ontworpen LIMS-oplossingen die instaan voor een snelle ontplooiing met beperkte kosten, maakte vandaag een belangrijke uitbreiding bekend van haar Professional Services Organization. Deze organisatie, die nu wereldwijd operationeel is, met nieuwe teams in Zuid-Amerika en Azië, kende een opmerkelijke groei, die meer dan 80% bedroeg over de voorbije drie jaar (2020-2023). Deze uitbreiding is een herbevestiging van het engagement van LabVantage om volledige end-to-end informaticasupport te bieden en klanten in te helpen om LabVantage LIMS-oplossingen efficiënter en doeltreffender te implementeren.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Media:
Charya Wickremasinghe, Ph.D.

Brandwidth Solutions

cwickremasinghe@brandwidthsolutions.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr