01:35 uur 22-02-2024

Parse Biosciences lanceert Evercode Whole Transcriptome versie 3, met verbetering van bruikbaarheid en prestaties

Transformatieve, instrumentloze oplossing voor single-cell RNA-sequencing, bijgewerkt met verbeterde gevoeligheid en snellere workflow

SEATTLE–(BUSINESS WIRE)– Parse Biosciences, een toonaangevende leverancier van toegankelijke en schaalbare single-cell sequencing-oplossingen, heeft vandaag een belangrijke update aangekondigd van de Evercode™ Whole Transcriptome-vlaggenschipproducten van het bedrijf. De Evercode Whole Transcriptome versie 3-kits, die medio maart beschikbaar zijn, bieden onderzoekers een meer gestroomlijnde workflow, flexibelere en hogere doorvoerfixatie en geoptimaliseerde reagentia voor verbeterde gevoeligheid bij gendetectie.

Met de nieuwe versie zullen klanten profiteren van een gestroomlijndere en flexibelere workflow, waardoor ze sneller van monsters naar resultaten kunnen gaan.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Jay Roberts, SRPR

jay@shevrushpr.com | 917.696.2142

Check out our twitter: @NewsNovumpr