02:16 uur 22-02-2024

LTIMindtree en Eurolife FFH ondertekenen MoU voor opzetten van Gen AI en digitale hubs in Europa en India

Het partnerschap ter waarde van meerdere miljoenen dollars zal een brede acceptatie van AI en digitale oplossingen mogelijk maken in de verzekerings-, bank-, scheepvaart- en productiesector

MUMBAI, India & ATHENE, Griekenland–(BUSINESS WIRE)– LTIMindtree [NSE: LTIM, BSE: 540005], een wereldwijd bedrijf op het gebied van technologieadvies en digitale oplossingen, heeft vandaag een Memorandum of Understanding (MoU) ondertekend met Eurolife FFH, een toonaangevende verzekeringsmaatschappij in Athene, Griekenland, mogelijk gemaakt door Fairfax Digital Services, voor de vestiging van unieke Gen AI en digitale hub in Athene en speciale faciliteiten in Polen, Europa en Mumbai, India.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20240220881628/nl/

LTIMindtree and Eurolife FFH sign MoU to setup GenAl and digital hubs in India and Europe. In the picture left to right Alexandros Sarrigeorgiou, Chairman & CEO, Eurolife FFH Insurance Group, Sanjay Tugnait, President & Chief Executive Officer, Fairfax Digital Services, Sudhir Chaturvedi, President, and Executive Board Member, LTIMindtree at the residence of Greek Ambassador in Delhi. (Photo: Business Wire)

LTIMindtree and Eurolife FFH sign MoU to setup GenAl and digital hubs in India and Europe. In the picture left to right Alexandros Sarrigeorgiou, Chairman & CEO, Eurolife FFH Insurance Group, Sanjay Tugnait, President & Chief Executive Officer, Fairfax Digital Services, Sudhir Chaturvedi, President, and Executive Board Member, LTIMindtree at the residence of Greek Ambassador in Delhi. (Photo: Business Wire)

Het MoU werd ondertekend door Sudhir Chaturvedi, president en lid van de Raad van Bestuur, LTIMindtree, Alexandros Sarrigeorgiou, voorzitter en CEO, Eurolife FFH Insurance Group en Sanjay Tugnait, president en CEO van Fairfax Digital Services, in aanwezigheid van Kyriakos Mitsotakis, premier van Griekenland in de residentie van de Griekse ambassadeur in Delhi.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Contactpersoon voor de media: Shambhavi Revandkar | shambhavi.revandkar@ltimindtree.com

Contactpersoon voor de media: Eleni Lamboura | elamboura@eurolife.gr

Check out our twitter: @NewsNovumpr