21:34 uur 22-02-2024

Digimarc versnelt de wereldwijde strijd tegen plasticvervuiling

Digimarc Recycle is nu overal verkrijgbaar en gemakkelijk toegankelijk om plastic circulariteit wereldwijd te ontsluiten

BEAVERTON, Ore.–(BUSINESS WIRE)– Digimarc Corporation (NASDAQ: DMRC), de pionier en wereldleider op het gebied van digitale watermerktechnologieën, heeft vandaag de brede beschikbaarheid en eenvoudige toegankelijkheid van Digimarc Recycle aangekondigd na succesvolle proefprojecten en tests in meerdere landen over de hele wereld. Digimarc Recycle vertegenwoordigt een revolutie in de sortering en recycling van plastic afval met het vermogen om de strijd tegen plasticvervuiling meetbaar te bevorderen. Deze bewezen technologie is nu beschikbaar voor licentie door gekwalificeerde partners voor minder dan $ 1 per hoofd van de bevolking per jaar.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20240222231761/nl/

Digimarc accelerates the global fight against plastic pollution. Digimarc Recycle is now widely available and easily accessible to unlock plastic circularity worldwide -- available for license by qualified partners for less than $1 per capita per year. (Graphic: Business Wire)

Digimarc accelerates the global fight against plastic pollution. Digimarc Recycle is now widely available and easily accessible to unlock plastic circularity worldwide — available for license by qualified partners for less than $1 per capita per year. (Graphic: Business Wire)

“Na weer een jaar vol met gepraat maar weinig actie in de strijd om een einde te maken aan plasticvervuiling, breiden we ons bereik uit onder belanghebbenden en regio’s om partners in de Verenigde Staten en de rest van de wereld aan te moedigen zich aan te sluiten bij onze missie om de planeet te beschermen,” aldus Riley McCormack, president en CEO van Digimarc.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Contactpersonen voor de media:
Susan Baldwin

Digimarc Corporation

509-939-1137

PR@digimarc.com

Anneka Kumli

Grove Partners

720-422-5258

anneka@thegrovepartners.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr