00:13 uur 21-02-2024

Carestream laat innovatie zien op ECR 2024

ROCHESTER, N.Y.–(BUSINESS WIRE)– Carestream Health presenteert zijn groeiende portfolio van innovatieve, toonaangevende medische beeldvormingsoplossingen op het jaarlijkse European Congress of Radiology (ECR) van 28 februari tot 3 maart in Wenen. Het bedrijf bouwt voort op zijn eeuwenlange basis van beeldvormingsonderzoek en toont zijn diagnostische beeldvormingsoplossingen die helpen bij het verbeteren van klinische resultaten en het versterken van de beeldvormingservaring voor gebruikers, en die de financiële positie van zorginstellingen ondersteunen.

“We begrijpen dat de radiologiesector wereldwijd te maken heeft met uitdagingen zoals een tekort aan geschoold personeel en daarom hebben radiologen te maken met een hogere werkdruk,” zegt Jane Moverley, International Sales Director van Digital Radiology.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Melody Warner

melody.warner@carestream.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr