16:49 uur 20-02-2024

REPLY: Een combinatie van AI, video en programmering van topkwaliteit. De inschrijving voor de Reply Code Challenge 2024 is nu geopend

TURIJN, Italië–(BUSINESS WIRE)– Reply heeft de opening van de inschrijving bekendgemaakt voor de Reply Code Challenge 2024, de toonaangevende online teamcompetitie gewijd aan het oplossen van logische en algoritmevraagstukken, die zal plaatsvinden op 21 maart 2024.

Dit jaar is de Challenge, open voor programmeurs van over de hele wereld, gericht op het raakvlak tussen innovatie en entertainment: de deelnemers wordt gevraagd om het beste algoritme te vinden voor een geavanceerd en met AI overgoten 24/7-videoplatform, gericht op het automatisch genereren van nieuwe en boeiende inhoud.

De Challenge van 2024 behoudt het populaire format van het voorgaande jaar, waarbij de Standard Edition, gericht op studenten aan universiteiten en professionals, en de Teen Edition voor 14- tot 19-jarigen, parallel lopen.

Voortbouwend op het succes van vorig jaar gaat de Reply Code Challenge 2024 verder met de University Students League en de High School Students League, om strijdlust en teamwerk onder studenten te bevorderen.

Elke deelnemer aan de Standard Edition en de Teen Edition draagt bij aan de score van zowel het team als de universiteit of school. Hierbij strijden de universiteiten en scholen niet alleen om prestige, maar ook om tastbare beloningen. De winnende universiteit komt in aanmerking voor financiële steun voor een project of een entertainmentsysteem voor de gemeenschappelijke ruimte. De winnende school ontvangt een financiële donatie en een programmeerworkshop op maat, samengesteld door experts van Reply.

Deze competities bieden studenten een uniek platform om hun vaardigheden te laten zien, te concurreren met leeftijdsgenoten en erkenning te krijgen binnen de wereldwijde programmeergemeenschap.

Om het streven om te dienen als platform voor innovatie, educatie en strijd op het hoogste niveau verder te onderstrepen, heeft de Reply Code Challenge dit jaar een aantal belangrijke nieuwe features:

  • Learning Pathway – Coding with AI: het educatieve gedeelte van het Reply Challenge-platform is verrijkt met nieuwe inhoud die bedoeld is om deelnemers voor te bereiden op de strijd en hen bewust te maken van de ontwikkelingen omtrent kunstmatige intelligentie in het programmeren. Door middel van interactieve educatieve inhoud, zoals videofragmenten, dia’s en quizzen, krijgen spelers inzicht in de toepassing van AI bij het programmeren, de belangrijkste AI-tools die momenteel beschikbaar zijn om het programmeren te ondersteunen, en eerdere Reply Challenges-vraagstukken die laten zien hoe AI kan worden gebruikt voor optimalisatie en welke beperkingen daarbij een rol spelen.
  • AI League: een nieuw klassement voor teams die gebruikmaken van AI-tools. Teams worden aangemoedigd om vrijwillig een gedetailleerd verslag te delen, met inbegrip van de AI-prompts die ze hebben gebruikt en een korte beschrijving van de praktische voordelen ervan. Gebruikmakend van AI voor voorlopige beoordelingen, zullen de Reply Code Masters – de bedenkers van de Code Challenge-vraagstukken – de vijf beste teams selecteren.

Met de lancering van de Code Challenge luidt Reply de Reply Challenges-kalender van 2024 in. In oktober van dit jaar wordt opnieuw een Cyber Security Challenge gehouden, gebaseerd op de zoektocht naar specifieke kwetsbaarheden in software en computersystemen.

Zie challenges.reply.com voor inschrijving en aanvullende informatie.

Reply

Reply [EXM, STAR: REY] is gespecialiseerd in het ontwerp en de implementatie van oplossingen die zijn gebaseerd op nieuwe communicatiekanalen en digitale media. Als netwerk van uiterst gespecialiseerde bedrijven, specificeert en ontwikkelt Reply bedrijfsmodellen die mogelijk zijn geworden door de nieuwe modellen op basis van AI, big data, cloudcomputing, digitale media en het Internet of Things. Reply biedt adviezen, systeemintegratie en digitale services aan organisaties in de telecom- en mediasector, de industrie- en dienstensector, het bank- en verzekeringswezen en de publieke sector. www.reply.com

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Media:

Reply
Fabio Zappelli

f.zappelli@reply.com
Tel. +390117711594

Aaron Miani

a.miani@reply.com
Tel. +44 (0)20 7730 6000

Check out our twitter: @NewsNovumpr