09:10 uur 20-02-2024

Murata introduceert ‘s werelds kleinste hoogwaardige 100 V MLCC voor consumentenelektronica en industriële apparatuur

KYOTO, Japan–(BUSINESS WIRE)– Murata Manufacturing Co., Ltd. (TOKIO: 6981) (ISIN: JP3914400001), een toonaangevende fabrikant van passieve componenten, heeft haar assortiment hoofwaardige monolithische keramische chipcondensatoren (MLCC) uitgebreid. De GJM022-serie is ontworpen voor HF-modules, die bijvoorbeeld worden gebruikt in infrastructuur voor mobiele communicatie, en is ‘s werelds kleinste hoogwaardige condensator met een spanningsrating van 100 V.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20240219879914/nl/

[Murata Manufacturing Co., Ltd.] MLCC GJM022 100V series (Photo: Business Wire)

[Murata Manufacturing Co., Ltd.] MLCC GJM022 100V series (Photo: Business Wire)

Om snelle 5G-communicatie mogelijk te maken, moeten ontwerpers een groot aantal hoogfrequente uitgangen inbouwen, naast de noodzakelijke vermogensversterkers. De groei van het aantal benodigde componenten heeft de noodzaak van de modularisering van circuits voor draadloze communicatie onderstreept.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Meer informatie:

Murata Manufacturing Co., Ltd.

Miyuki Ito

prsec_mmc@murata.com
Corporate Communications Department

Check out our twitter: @NewsNovumpr