18:53 uur 20-02-2024

Kinaxis breidt zijn partnerprogramma uit om tegemoet te komen aan vraag van industrie naar oplossingen voor supply chain management van volgende generatie

Het verbeterde PartnerLink-programma biedt een versnelde, rijke partnerervaring om de behoeften van de klant te ondersteunen

OTTAWA, Ontario–(BUSINESS WIRE)– Kinaxis® Inc. (TSX:KXS), de toonaangevende leverancier van oplossingen voor supply chain management, heeft vandaag de uitbreiding aangekondigd van zijn PartnerLink-programma om partners beter uit te rusten voor de bevordering van end-to-end supply chain-orkestratie voor onze gezamenlijke klanten. Nu nieuwe niveaus van volatiliteit en onzekerheid een ongekende vraag naar digitale transformatie stimuleren, hebben bedrijven toegang nodig tot oplossingen om in een versneld tempo flexibiliteit, voorspelbaarheid en intelligentie te leveren.

Sinds de lancering in 2021 is het Kinaxis PartnerLink-programma – dat System Integrators (SI’s), Cloud-partners, Solution Extension-partners (SolEx) en Value-Added Resellers (VAR’s) omvat – uitgegroeid tot meer dan 170 partners en meer dan 2.500 gecertificeerde consultants wereldwijd. Hiermee is het een van de grootste netwerken van specialisten op het gebied van supply chain-transformatie in de sector.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Mediarelaties
Jaime Cook | Kinaxis

jcook@kinaxis.com
289-552-4640

Check out our twitter: @NewsNovumpr