20:31 uur 15-02-2024

Lenovo en Anaconda kondigen een akkoord aan om de ontwikkeling en ontplooiing van AI te versnellen

Via Intel aangestuurde werkstationportfolio van Lenovo en de Anaconda-navigator stroomlijnen workflows van datawetenschap

RESEARCH TRIANGLE PARK, N.C–(BUSINESS WIRE)– Vandaag kondigde Lenovo™ een strategisch partnerschap aan met Anaconda® Inc., de vooraanstaande leverancier van ’s werelds meest populaire platform voor artificiële intelligentie (AI), machine learning (ML) en datawetenschap, om de high performance werkstations voor datawetenschap van Lenovo te verbeteren. Het partnerschap zal het erfgoed en leiderschap van Lenovo’s betrouwbare ThinkStation en ThinkPad werkstationproductenportfolio koppelen aan Anaconda’s ondernemingskracht voor open-source leiderschap, beveiliging en betrouwbaarheid.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20240215880460/nl/

Lenovo and Anaconda Announce Agreement to Accelerate AI Development and Deployment (Photo: Business Wire)

Lenovo and Anaconda Announce Agreement to Accelerate AI Development and Deployment (Photo: Business Wire)

De snel evoluerende wereld van artificiële intelligentie, diep leren en generatieve AI gooit nieuwe kansen open voor ondernemingen en datawetenschappers.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Lenovo

adrianhorne@lenovo.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr