08:00 uur 15-02-2024

Frost & Sullivan geeft onderscheiding aan Regula: uitmuntendheid in Best Practices, 2024 Global Enabling Technology Leader

Het wereldwijde onderzoeks- en adviesbureau prijst Regula als een pionier en marktleider op het gebied van oplossingen voor identiteitsverificatie die innovatie, toewijding aan uitmuntendheid en klantgerichtheid belichaamt. Frost & Sullivan is van mening dat Regula’s proactieve reactie op het veranderende landschap van documentfraude en vervalsingen ongekend is.

RESTON, Va.–(BUSINESS WIRE)– Frost & Sullivan erkent bedrijven met Best Practices Awards in verschillende categorieën voor uitmuntende inspanningen om groei in hun sector te stimuleren. Bedrijven die deze onderscheidingen verdienen, identificeren opkomende trends voordat ze de marktstandaard worden en creëren oplossingen die differentiatie en duurzame groei stimuleren.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Kristina – ks@regulaforensics.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr