20:19 uur 14-02-2024

Kinaxis verwelkomt nieuwe Solution Extension-partner PredictHQ

Nieuwe integratie zorgt voor de kracht van intelligente gebeurtenisgegevens om internationale toeleveringsketens te stroomlijnen

OTTAWA, Ontario–(BUSINESS WIRE)– Kinaxis ® (TSX:KXS), de toonaangevende leverancier van oplossingen voor het beheer van toeleveringsketens, verwelkomt haar nieuwste SolEx-partner (Solution Extension Partner) PredictHQ, het bedrijf actief op gebied van predictieve vraagintelligentie, in het ecosysteem van Kinaxis-partners. Als onderdeel van de nieuwe integratie, krijgen klanten van Kinaxis nu toegang tot de grootste en intelligentste gebeurtenisgegevensstroom, om vraagprognose, gebeurteniszichtbaarheid, dynamische prijsbepaling, voorraadbeheer, leveringsoptimalisering en dergelijke meer te helpen verbeteren. Het op AI gebaseerde platform van PredictHQ stelt ondernemingen in staat om intelligentere beslissingen te nemen door toekomstige vraag uit lokale gebeurtenissen te voorspellen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Mediarelaties
Jaime Cook | Kinaxis

jcook@kinaxis.com
+1 289-552-4640

Check out our twitter: @NewsNovumpr