10:00 uur 14-02-2024

Boomi benoemd tot ‘IFS Technology Alliances Partner van het jaar’

CHESTERBROOK, Pa.–(BUSINESS WIRE)– Boomi TM, leider op gebied van intelligente integratie en automatisering, maakte vandaag bekend dat het door IFS, de gewaardeerde technologiealliantiepartner, met een prestigieuze award werd vereerd. De erkenning ‘Technology Alliances Partner van het jaar’ getuigt van Boomi’s inzet voor uitmuntendheid, innovatie en haar voortdurende sterke partnerschap met IFS.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20240214135335/nl/

Boomi Named IFS Technology Alliances Partner of the Year (Graphic: Business Wire)

Boomi Named IFS Technology Alliances Partner of the Year (Graphic: Business Wire)

“Het succes van Boomi getuigt van haar niet-aflatende inzet voor innovatie, die in belangrijke mate invloed heeft op de wijdverspreide inburgering van baanbrekende technologieën,” aldus Merlin Knott, internationaal hoofd voor partners en kanalen bij IFS. “Dit is een welverdiende erkenning die de vitale rol van Boomi benadrukt bij het herboetseren van het technologische landschap. Mijn oprechte waardering gaat uit naar het hele team van Boomi voor haar voortreffelijke bijdragen en voortdurende inzet om in deze sector voor positieve verandering te zorgen.”

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Media:
Kristen Walker

Internationale bedrijfscommunicatie

kristenwalker@boomi.com
+1-415-613-8320

Jasmine Ee

Media en analistenrelaties, APJ bij Boomi

jasmine.ee@boomi.com

Elliot Harrison

Media en analistenrelaties, EMEA, bij Boomi

elliot.harrison@boomi.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr