23:24 uur 14-02-2024

Armis neemt AI-cyberbeveiligingsbedrijf CTCI over

De overname zal het Armis Centrix™-platform uitbreiden om een waarschuwingssysteem voor vroegtijdige waarschuwingsaanvallen te creëren voor overheden en bedrijven

SAN FRANCISCO–(BUSINESS WIRE)– Armis, het asset intelligence-cyberbeveiligingsbedrijf, heeft vandaag aangekondigd dat het heeft ingestemd met de overname van CTCI ( Cyber Threat Cognitive Intelligence), een particulier bedrijf dat gespecialiseerd is in AI-aangedreven technologie voor het opsporen van bedreigingen voorafgaand aan een aanval.

In een onderhandse deal die deze week werd afgesloten, heeft Armis alle technologie en medewerkers van CTCI overgenomen, in de verwachting het bedrijf in de komende 30 dagen met Armis te laten fuseren. Armis zal de technologie van CTCI integreren in Armis Centrix™ om het meest geavanceerde cyberintelligentiesysteem voor vroegtijdige waarschuwingen ter wereld te creëren, waardoor beveiligingsactiviteitenteams effectiever kunnen zijn in het voorkomen van inbreuken, het detecteren van aanvallen en het bepalen of een organisatie is gecompromitteerd.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Rebecca Cradick

Senior Director, Global Communications

Armis

pr@armis.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr