19:14 uur 13-02-2024

Truepic en SmartFrame werken samen om baanbrekende authenticiteit en transparantie te leveren aan wereldwijde sportmerken

Eerste veilige beeldstreamingsysteem geïmplementeerd met C2PA Content Credentials dat bescherming biedt rond sportfotografie

SAN DIEGO & LONDEN–(BUSINESS WIRE)– Truepic, leverancier van een infrastructuur voor veilige inhoudtransparantie, en SmartFrame Technologies, een toonaangevende Britse technologieleverancier die de digitale beeldstandaard opnieuw definieert, hebben het eerste veilige beeldbeschermingsmodel geïmplementeerd dat het landschap van authenticiteit en compromisloze beveiliging met herkomst zal herdefiniëren in de wereldwijde sportfotografiewereld.

SmartFrame heeft met zijn innovatieve beeldstreamingtechnologie aanzienlijke vooruitgang geboekt bij het waarborgen van de integriteit en het eigenaarschap van mediacollecties. Foto’s ondersteund door de vertrouwde certificeringsinstantie van Truepic ondergaan een naadloos en veilig verificatieproces dat de visuele media van SmartFrame op schaal conform de regels ondertekent.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Contactpersoon voor de pers bij Truepic
Jules Cassano

press@truepic.com

Contactpersoon voor de pers bij SmartFrame Technologies
Matt Golowczynski

matt.golowczynski@smartframe.io

Check out our twitter: @NewsNovumpr