22:15 uur 13-02-2024

Esri brengt nieuwe Landsat-satellietgegevensapp uit voor bekijken en analyseren van landveranderingen

Landsat Explorer maakt langstlopende continue satellietbeelden toegankelijker voor besluitvormers

REDLANDS, Calif.–(BUSINESS WIRE)– Esri, de wereldleider op het gebied van kaarten en locatie-intelligentie, kondigt de lancering aan van Landsat Explorer, een baanbrekende online app die het voor organisaties gemakkelijker dan ooit maakt om toegang te krijgen tot multispectrale beelden van Landsat-satellietmissies en deze te analyseren. Beelden van teledetectie en aardobservatie spelen een cruciale rol bij het helpen van organisaties op lokaal, regionaal en nationaal overheidsniveau om weloverwogen beslissingen te nemen over natuurlijke hulpbronnen, door de mens gemaakte landschappen en het milieu. De nieuwe app van Esri’s ArcGIS Living Atlas of the World biedt ongekend gebruiksgemak en toegankelijkheid tot multispectrale Landsat Level-2-beelden, waardoor organisaties weloverwogen beslissingen kunnen nemen over natuurlijke hulpbronnen en het milieu.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Jo Ann Pruchniewski

Public Relations, Esri

Mobiel: 301-693-2643

E-mail: jpruchniewski@esri.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr