15:57 uur 12-02-2024

REPLY: Test Automation Framework van Concept Reply innoveert de bewaking van laadstations voor elektrische voertuigen (EV’s) via Artificiële Intelligentie en Machine Learning

TURIJN, Italië–(BUSINESS WIRE)– Concept Reply, een bedrijf van de Reply Group die zich specialiseert in IoT-innovatie, heeft de capaciteiten uitgebreid van haar Test Automation Framework om de validering van oplaadsystemen voor elektrische voertuigen te integreren. Aan de hand van digitale modellen (digitale twins) geïntegreerd in het eigen framework voor automatisering van de testcyclus, staat de oplossing van Concept Reply in voor het meten van betrouwbaarheid, efficiëntie en veiligheidsniveaus van laadstations door complexe scenario’s in een gecontroleerde virtuele omgeving te simuleren.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20240212997541/nl/

Reply's Global Test Automation Center is reshaping the landscape of EV charging testing with its end-to-end Test Automation Framework. Implemented at the Global Test Automation Center, Reply's laboratory specialising in the automation of product and service tests, the new Test Automation Framework for charging systems provides 360-degree monitoring of all touchpoints connected to the charging station. (Photo: Business Wire)

Reply’s Global Test Automation Center is reshaping the landscape of EV charging testing with its end-to-end Test Automation Framework. Implemented at the Global Test Automation Center, Reply’s laboratory specialising in the automation of product and service tests, the new Test Automation Framework for charging systems provides 360-degree monitoring of all touchpoints connected to the charging station. (Photo: Business Wire)

Geïmplementeerd in het Global Test Automation Center, biedt het laboratorium van Reply, dat zich toelegt op het automatiseren van product- en servicetesten, het nieuwe Test Automation Framework voor oplaadsystemen, een volledige bewaking van 360 graden van alle raakpunten verbonden met het laadstation. Dit omvat internetportals, mobiele applicaties, laadstations en simulatoren van elektrische voertuigen. Met de integratie van artificiële intelligentie en machine learning, implementeert het framework niet alleen standaard end-to-end testfuncties, maar omvat het ook specifieke scenario’s om de interacties tussen diverse componenten en apparaten na te gaan in een complex outdoor ecosysteem dat door meerdere entiteiten wordt beheerd.

De progressieve transformatie van het transportecosysteem naar intelligente mobiliteitsmodelmen en V2X-scenario’s leidt tot een snelle toename van het aantal geïnstalleerde laadstations. Hierdoor zijn operatoren van duurzame mobiliteit genoodzaakt om services aan te bieden die niet alleen gebruiksvriendelijk zijn, maar ook steeds meer betrouwbaar en veilig. In dit scenario zijn digitale competenties van cruciaal belang voor het beheren van oplaadinfrastructuren maar ook van voertuigen.

Reply steunt bedrijven die betrokken zijn in de volledige toeleveringsketen van de nieuwe mobiliteit door nieuwe applicatiearchitecturen te ontwikkelen om de ontwikkeling van infrastructuur en oplaadprocessen te steunen. Dit omvat de creatie van innovatieve systemen die zorgen voor nieuwe modellen op het vlak van energieflexibiliteit, zoals voertuig-naar-thuis, voertuig-naar-net, micronet en energiegemeenschapsbeheer.

Het framework van Concept Reply is ontworpen om autofabrikanten, operatoren van elektrische nutsvoorzieningen en belanghebbenden in staat te stellen om de compatibiliteit van zowel openbare als privélaadapparatuur strikt te kunnen controleren aan de hand van diverse EV-modellen en communicatieprotocollen. Via testen die prestaties op verschillende niveaus beoordelen, zoals vermogen, voertuigtypes, en omgevingsfactoren, verzekert het framework continuïteit in interacties tussen voertuigen en laadstations, om zo kwaliteitsvolle services en betrouwbaarheid van de aangeboden producten te verzekeren.

Voor meer informatie over het Test Automation Framework voor validering van oplaadsystemen en de kwaliteitsvolle constructie-expertise van Reply, gaat u naar www.reply.com/en/quality-engineering.

Reply

Reply [EXM, STAR: REY] is gespecialiseerd in het ontwerp en de implementatie van oplossingen gebaseerd op nieuwe communicatiekanalen en digitale media. Reply is een netwerk van hooggespecialiseerde bedrijven die belangrijke Europese industriële groepen in de sectoren telecommunicatie en media, industrie en dienstverlening, bankwezen, verzekeringen en overheidsdiensten ondersteunen om bedrijfsmodellen te ontwerpen en te ontwikkelen die geschikt zijn voor de nieuwe paradigma’s van big data, cloud computing, digitale media en het Internet of Things. De dienstverlening van Reply omvat: consulting, systeemintegratie en digitale diensten. www.reply.com

Concept Reply

Concept Reply is gespecialiseerd in het onderzoek, de ontwikkeling en de validering van innovatieve oplossingen op gebied van IoT (Internet of Things). Op vandaag worden we erkend als een centrum van expertise en uitmuntendheid in Testen en Kwaliteitsborging, en omvatten we een Business Unit die in deze service is gespecialiseerd. Dankzij onze laboratoria en een internationaal team professionals die gespecialiseerd zijn in QA (kwaliteitsborging) en Validation (validering), kunnen we bedrijven end-to-end ondersteuning bieden voor de validering van producten en diensten, terwijl we ook kosten en marktintroductietijd optimaliseren. www.concept.reply.com

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Pers:

Reply
Fabio Zappelli

f.zappelli@reply.com
Tel. +390117711594

Aaron Miani

a.miani@reply.com
Tel. +44 (0)7769 158787

Check out our twitter: @NewsNovumpr