17:37 uur 09-02-2024

Dataïads breidt Europese ambities uit met de strategische benoeming van de sectorveteraan Benjamin Coiffé

PARIJS–(BUSINESS WIRE)– Dataïads heeft een belangrijke stap gezet in de uitbreiding van haar Europese aanwezigheid met de benoeming van Benjamin Coiffé als Client Partner om in belangrijke regio’s zoals Italië, Spanje en Zwitserland de groei te leiden. Coiffé voegt zicht bij een team voor internationale ontwikkeling en brengt meer dan 18 jaar ervaring in de sector met zich mee dankzij vorige functies bij belangrijke bedrijven zoals Google en Triplelift, waardoor hij voor het team van Dataïads een waardevol verrijking vormt.

Het bedrijf kende een indrukwekkende groei in de Franse markt, waar in 18 maanden tijd 50 contracten werden afgesloten en 5M€ startkapitaal werd opgehaald. Coiffé vervoegt een robuust internationaal verkoopsteam dat de Europese markt dient. Hij concentreert zich ook op internationale strategische sectoren in Frankrijk, waaronder Luxeartikelen en Schoonheid & Gezondheid, om de uitdagingen aan te pakken waarmee e-retailers te kampen hebben, zoals hoge bouncepercentages van via AI gegenereerde advertentiecampagnes en suboptimale prestaties op PDP’s ( Product Detail Pages).

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Pers:
Yann Tran – yann@dataids.io – +33789882512

Check out our twitter: @NewsNovumpr