18:03 uur 08-02-2024

Zangers uit 25 landen naar de internationale Mirjam Helin-competitie

 

HELSINKI–(BUSINESS WIRE)– 56 getalenteerde jonge zangers zijn geselecteerd om volgend jaar juni te strijden voor de eerste prijs van 50.000 euro tijdens de Mirjam Helin-competitie in Helsinki, Finland.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20240208511474/nl/

One of the 2019 winners Johanna Wallroth singing with the Finnish Radio Symphony Orchestra and conductor Hannu Lintu. Photo by Heikki Tuuli.

One of the 2019 winners Johanna Wallroth singing with the Finnish Radio Symphony Orchestra and conductor Hannu Lintu. Photo by Heikki Tuuli.

Op basis van video-prescreening selecteerde de Mirjam Helin-competitie 56 van de 485 kandidaten voor de competitie in Helsinki in juni volgend jaar. In totaal waren onder de kandidaten 61 nationaliteiten vertegenwoordigd.

Soile Isokoski, operazangeres en voorzitter van de jury van de Mirjam Helin-competitie, is verheugd te zien dat de competitie zulke veelbelovende en getalenteerde zangers heeft aangetrokken.

“Het eerste criterium is uiteraard de stem van de kandidaat, maar dit is slechts het uitgangspunt.”

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

mirjamhelin.fi

Päivi Loponen-Kyrönseppä, Competition Director

paivi.loponen@mirjamhelin.fi
+358 50 533 8386

Check out our twitter: @NewsNovumpr