21:20 uur 08-02-2024

Verimatrix XTD ingezet om mobiele FirstPay-app van HBL Microfinance Bank te beschermen en te verdedigen

Toonaangevende microfinancieringsbank krijgt proactieve bescherming van mobiele app en waardevolle app-inzichten om de cyberverdediging verder te versterken

AIX-EN-PROVENCE, Frankrijk & SAN DIEGO–(BUSINESS WIRE)– Verimatrix, (Euronext Parijs: VMX), de leider in het voorzien van de moderne verbonden wereld met mensgerichte beveiliging, heeft vandaag aangekondigd dat HBL Microfinance Bank Ltd (HBL MfB) een van de nieuwste financiële instellingen in de regio Zuid-Azië is die de Verimatrix Extended Threat Defense (XTD)-service voor de afscherming van apps inzet om FirstPay, de mobiele portemonnee-app van de bank, te beschermen.

Eerder deze maand heeft HBL MfB Verimatrix XTD-beveiligingen toegevoegd aan zijn mobiele FirstPay-app, die tot nu toe meer dan 1 miljoen keer is gedownload in de Google Play Store en de Apple App Store.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Beleggers Verimatrix:
Jean-François Labadie, Chief Financial Officer

finance@verimatrix.com

Media Verimatrix:
Matthew Zintel, Zintel Public Relations

matthew.zintel@zintelpr.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr